Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΝΑΠΟΔΗ!

Το εντελώς αντίθετο ρεπορτάζ με το Παρόν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει το Έθνος της Κυριακής. Αναδεικνύει σε πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδό του το πράσινο φως που άναψε ο Κάρολος Παπούλιας στους χειρισμούς του Γ. Παπανδρέου (το Παρόν γράφει το ακριβώς αντίθετο!). Σύμφωνα με την εφημερίδα και το ρεπορτάζ που υπογράφει η Γιάννα Μπαλή, "η αντιπαράθεσης της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ δεν αγγίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Πολύ ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη της εφημερίδας για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο που έδωσαν παλαιότερα κοινές συνεντεύξεις στην ίδια έκδοση, στο ίδιο περιοδικό και στον ίδιο δημοσιογράφο!

ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Τους σχεδιασμούς του Κάρολου Παπούλια για το ανώατατο Πολιτειακό αξίωμα αναδεικνύει το Παρόν της Κυριακής σε βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδό του. Η εφημερίδα σημειώνει ότι όλα είναι ανοιχτά ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρης εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Επί της ουσίας όμως πρόκειται για τις κρυφές σκέψεις του Μεγάρου Μαξίμου, με το οποίο ο Μ. Κουρής πάντα μιλάει διατηρώντας απευθείας γραμμή για τα ρεπορτάζ του. Η εφημερίδα φιλοξενεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του προϊστάμενου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μαν. Σφακιανάκη για την οποία θα σας ενημερώσουμε αργότερα...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ "ΤΣΑΡΟ"...

Πολύ ενδιαφέρον το βασικό ρεπορτάζ του Βήματος στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η εφημερίδα δημοσιεύει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στο οποίο ασκείται δριμύτατη κριτική σε υπουργό Οικονομίας. Το Βήμα πάντα περιέβαλλε με ιδιαίτερη... φροντίδα του "Τσάρους" της Οικονομίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα "η οικονομική κρίση και το αρνητικό επενδυτικό περιβάλλον πυροδοτούν κύμα φυγής ξένων επιχειρήσεων από την χώρα μας".

pressmme

Δεν υπάρχουν σχόλια: