Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Αντώναρος: Εχουμε δουλειά ακόμη να κάνουμε

Να βάλει φρένο στην εκλογολογία επιχειρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, χωρις ωστόσο να αποκλείει με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο προωρης προσφυγης στις κάλπες.

"Η κυβέρνηση είναι επικεντρωμένη στο έργο της, κάνει τη δουλειά της, έχει δουλειά ακόμα να κάνει", δήλωσε οΕυαγ. Αντώναρος, επισημαίνοντας ότι αυτά τα σενάρια έχουν απαντηθεί από τον πρωθυπουργό στη συνέντευξη που έδωσε, πριν ενάμιση μήνα, στις Βρυξέλλες."Είναι σαφές αυτό το οποίο είπε ο πρωθυπουργός", τόνισε ο κυβερνητικός εκπόσωπος και πρόσθεσε ότι "άλλοι είναι εκείνοι, οι οποίοι συντηρούν, για δικούς τους μικροκομματικούς λόγους, αυτό που λέτε εκλογολογία".

Σε ό,τι αφορά την προεδρολογία, ο εκπρόσωπος δήλωσε πως είναι θέμα που δεν το προκάλεσε,ούτε το δημιούργησε, η κυβέρνηση, αλλά με τη στάση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί δημόσια και από διακεκριμένους επιστήμονες και από κορυφαία στελέχη του πολιτικού κόσμου, το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται το επικίνδυνο, δυσάρεστο, απολύτως καταδικαστέο, παιχνίδι το οποίο κάνει με τους θεσμούς",συνέχισε ο Ευ. Αντώναρος και συμπλήρωσε λέγοντας πως με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος κανείς δεν παίζει."Το Σύνταγμα εφαρμόζεται στο ακέραιο. Δεν εφαρμόζεται κατ' επιλογή ή κατά το γούστο της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου", κατέληξε.


ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας στον Flash 96 o εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου επεσημανε ότι το πρόβλημα δεν είναι συνταγματικό, αλλά πολιτικό και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν αιχμηρος για τη στάση συνταγματολόγων, λέγοντας ότι θα περίμενε να επιδείξουν την ίδια ευαισθησία και σε άλλα θέματα. Aναλυτικά η συνέντευξη.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: