Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ο γαμπρός του Μάριου Σαλμά...


...στο "μικροσκόπιο" για την τοποθέτησή του στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας και την επαγγελματική συνεργασία με τις επιχειρήσεις του Γ. Τρομπούκη. Το είχε εγκαινιάσει ο Δ. Αβραμόπουλος

.
Του Σπύρου Καπαδάκου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Ύστερα από τη σειρά αποκαλύψεων που έκανε το Press-gr, το "θέμα Σαλμά" αρχίζει να γίνεται τώρα θέμα ευρύτερης δημοσιογραφικής έρευνας. Όπως ήδη γράψαμε από χθες (δείτε εδώ), αυτό που κατά τις πληροφορίες ερευνάται τώρα στην Αιτωλοακαρνανία είναι αν είχε επαγγελματική σχέση με τον Γ. Τρομπούκη -στις κατασκευαστικές επιχειρήσεις του- και ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας. Και αν ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ έχει και ποια συγγενική σχέση με τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.
Πληροφορούμαστε ότι το θέμα αφορά τον κ. Αθανάσιο Αρβάλη, λογιστή στο επάγγελμα, ο οποίος είναι γαμπρός του κ. Σαλμά (άνδρας της εξαδέλφης του). Ο Αθανάσιος Αρβάλης, που φέρεται να είχε επαγγελματική συνεργασία ως λογιστής με εταιρείες του κ. Τρομπούκη, τοποθετήθηκε από τον κ. Σαλμά διοικητής του ΚΑΦΚΑ (Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης) Αμφιλοχίας. Το πόσο επιλήψιμα είναι αυτά -αν είναι- μένει να αποδειχθεί.
Τα εγκαίνια του ΚΑΦΚΑ μάλιστα είχαν γίνει τον περασμένο Απρίλιο από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Και πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο εν λόγω διοικητής είχε αποσπάσει θετικά σχόλια για το πώς έχει οργανώσει τη λειουργία του ΚΑΦΚΑ.
press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: