Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στο Press-gr για τον Βενιζέλο...

"Δεν προτρέπουμε τα στελέχη να πηγαίνουν ή να μην πηγαίνουν σε εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων...
.
"Χάλασε τον κόσμο" ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να εξασφαλίσει μια επίσημη δήλωση του ΠΑΣΟΚ, ότι ...δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία του στην εκδήλωση του Γιώργου Αλογοσκούφη, ύστερα από όσα φιλοξενήθηκαν στο Press-gr (δείτε σχετικά εδώ).
Πριν από λίγο λάβαμε από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ το ακόλουθο e-mail με μια άκρως προσεκτική πάντως διατύπωση σύμφωνα με την οποία "ουδέποτε υπήρξε ή πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε προτροπή ή υπόδειξη προς τα στελέχη του Κινήματος, για την συμμετοχή τους ή μη σε εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων...". Και φυσικά, κανείς δεν είπε ή έγραψε ότι θα εκφραζόταν δημοσίως οποιαδήποτε ενόχληση. Κατά τα λοιπά και επί του παρόντος ...ψυχραιμία (όπως θα έλεγε και ο παλαιός σας φίλος Κ. Λαλιώτης) κ. Βενιζέλο!
Το e-mail του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ προς το Press-gr έχει ως εξής:
Προς Press-gr.blogspot.com
Αγαπητοί κύριοι,
Με αφορμή σχόλιο του συνεργάτη σας κ. Στέλιου Ζαφείρη, το οποίο αναρτήθηκε χθες, Τρίτη 30 Ιουνίου, στο blog σας, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι:
Ουδέποτε υπήρξε ή πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε προτροπή ή υπόδειξη προς τα στελέχη του Κινήματος, για την συμμετοχή τους ή μη σε εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι, δεν μπορεί να υπάρξει -και δεν υπήρξε- οποιοσδήποτε σχολιασμός εκ μέρους της «Ιπποκράτους», όπως αναφέρεται στο σχόλιό σας, για την συμμετοχή του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Αλογοσκούφη.
Ίσως, γι΄αυτόν τον λόγο και εσείς στην απάντησή σας, μετά την παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφέρεστε σε συζητήσεις με βουλευτές στη Βουλή και όχι στην «Ιπποκράτους».
Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

press

Δεν υπάρχουν σχόλια: