Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Kαραμανλής: Αποθανέτω η ψυχή μου μετα των αλλοφύλων golden boys



ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!

Εδω και 10 μέρες τηλεφωνήσαμε στη Γραμματεία του κου Χατζηεμμανουήλ και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε τα κριτήρια με τα οποία μοιράζει την διαφήμιση του ΟΠΑΠ και ειδικότερα στα μέσα του Διαδικτύου.
Φυσικά και δεν πήραμε απάντηση απο το χρυσό (πληρωμένο) αγόρι του Οργανισμού. Επειδή η απαξία και ο σνομπισμός συχνά προυποθέτουν μεταξωτά βρακιά καλούμε το ΠΑΣΟΚ, οταν πολύ σύντομα έλθει στην εξουσία να στείλει Εισαγγελέα και ειδικούς ελεγκτές στον ΟΠΑΠ και να ελέγξει ΟΛΕΣ τις συμβάσεις που υπέγραψε ο κος Χατζηεμμανουήλ-ακόμη και για την τελευταία δεκάρα. Κι αυτό γιατί ο κος Χατζηεμμανουήλ, δεν πρέπει να λησμονεί οτι βρίσκεται επικεφαλής ενος απο τους πλέον διεφθαρμένους (διαχρονικά) Οργανισμούς της χώρας. Ασε που και απο τη φύση του ο ΟΠΑΠ, δεν είναι παρά το άντρο του Κρατικού τζόγου, που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο πολλές οικογένειες. Φυσικά απο τον Καραμανλή, που δεν τολμά ν αγγίξει τους Περιφερειάρχες του δεν περιμένουμε να δείξει θεληματικό πηγούνι στον κο Χατζηεμμανουήλ.
Οσο για την κρατική ρεκλάμα στο Διαδίκτυο θα επανέλθουμε με ενδιαφέροντα στοιχεία και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...


Δεν υπάρχουν σχόλια: