Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΒΕΙΚΟΥ


Επιτέλους...είχαν αναφωνήσει κάποιοι στο Δημοτικό Σύμβούλιο του Νοεμβρίου,όταν ομόφωνα είχε παρθεί η απόφαση, η οδός Πανουργιά(Αγίας Ειρήνης)να γίνει κάθοδος και να δοθεί μια ανάσα στο μαρτύριο της Λεωφόρου Βείκου.
Ήταν μια απόφαση που συμφωνούσε απόλυτα με μια σοβαρή κυκλοφοριακή μελέτη, που ο ίδιος ο Δήμος είχε διενεργήσει.
Επιτέλους μετά απο αναιρέσεις αναιρέσεων επί της Αιγοσθένων,η λύση της καθόδου της Αγίας Ειρήνης φαινόταν μια δίκαιη λύση.Πρώτος δρόμος που δίνει πρόσβαση στο Γαλάτσι και μάλιστα με μεγάλο πλάτος.

Είχαμε λογαριάσει όμως χωρίς τον "ξενοδόχο" και ξεχνώντας,ότι ζούμε σε μια μεσαιωνική χώρα,όπου ο παπάς υπερισχύει της κοινής λογικής και της εξουσίας του κράτους.Είχαμε εκτιμήσει λάθος(για μια ακόμα φορά)και είχαμε πιστέψει ότι ο Δήμαρχος έστω και μια φορά εννοεί αυτά που λέει.

Μάλλον όμως ζητάμε πολλά από έναν Δήμαρχο,που τον έχουν ψηφίσει 12.000 Γαλατσιώτισσες και Γαλατσιώτες..Του ζητάμε να σταματήσει να σέρνεται πίσω από τα ράσσα αυτών, που όχι μόνο ξεχνάνε το ρόλο τους στη κοινωνία,αλλά έχουν δημιουργήσει και τα δικά τους άβατα.
Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι,δεν είναι μόνο ο Δήμαρχος που δεν αντιδρά.Πολλοί απο τους Δημοτικούς μας Συμβούλους,εκλέγονται με τη βοήθεια της "θείας κοινωνίας".

Μην εκπλαγούμε λοιπόν,αν και για τους επόμενους μήνες ή χρόνια,συνεχίσουμε να κάνουμε 30' για να διασχίσουμε το γολγοθά της Λεωφ. Βέικου.

e-galatsi

Δεν υπάρχουν σχόλια: