Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Αποφασίζουν για τις κινητοποιήσεις

Συνελεύσεις στα 14 μπλόκα του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου πραγματοποιούνται εντός της ημέρας, προκειμένου οι αγρότες να αποφασίσουν για τη μορφή του αγώνα τους, μετά το νέο αδιέξοδο στο οποίο κατέληξε η συνάντηση των εκπροσώπων τους με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι αγροτών από τα μπλόκα της Αλαμάνας, του Κάστρου και μερικών άλλων της Βορείου Ελλάδας δήλωσαν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Επίσης, εντός της ημέρας συνεδριάζουν, κοντά στις Σέρρες, εκπρόσωποι αγροτών της Βορείου Ελλάδος και μπλόκων της Θεσσαλίας (Νίκαια, κλπ.), όπου αναμένεται να αποφασίσουν για την στάση τους από την προσεχή Δευτέρα. Στόχος τους είναι να ζητήσουν συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η κ. Μπατζελή έχει καλέσει τους αγρότες να σταθούν στο ύψος της κοινωνικής τους υθύνης και να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει αποκλείσει κάθε περίπτωση ενισχύσεων με εθνικούς πόρους, επικαλούμενος το αυστηρό πλαίσιο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: