Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Προσαγωγές τεσσάρων ατόμων για τρομοκρατία


Πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν. Ένας εξ αυτών φέρεται να είχε συλληφθεί και πριν από δέκα χρόνια.

Η άκρη του νήματος για την προσαγωγή τους θεωρείται ότι βρέθηκε μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Δάφνη κατά την οποία έπεσε νεκρός ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας.

Στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε κατοικία στη Νέα Ιωνία εντοπίστηκαν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα. Οι αστυνομικοί έφθασαν σε μία παλιά μονοκατοικία στην περιοχή στις τέσσερις τα ξημερώματα του Σαββάτου και παρέμειναν εκεί έως τις τρεις το μεσημέρι.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στράφηκαν επίσης γύρω από έναν μεσήλικα άνδρα, που χαρακτηρίζεται ως διανοούμενος, και φέρεται να διαμένει στα προσφυγικά της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μεταξύ των προσαχθέντων ή εάν η αστυνομία τον ψάχνει ακόμη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα Καλύβια και σε άλλα δύο σημεία στην Αττική.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: