Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ρέππας: "Θα μας κουνήσουν τα πέντε δάχτυλα οι εργαζόμενοι"

Aιχμές κατά του υπουργου Οικονομικών αλλά και κατά πρωθυπουργικών συμβουλων για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών άφησε ο Δημήτρης Ρέππας.

Ο υπουργός μεταφορών διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ιδιωτικοποίηση των δημόσιων συγκοινωνιών, τονίζοντας με νόημα ότι οι εργαζόμενοι "θα μας κουνήσουν τα πέντε δάχτυλα". «Δεν ξέρω αν το Υπουργείο Οικονομικών ή κάποιο σύμβουλος του πρωθυπουργού έχει κάποια τέτοια σύλληψη. Αν τεθεί υπόψη μας, εμείς θα πούμε ‘όχι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημητρης Ρέππας για να συμπληρώσει με έντονο τρόπο: ’“Δεν μου αρέσει και δε θέλω, επειδή είμαστε αυτή η κυβέρνηση, να κουνάμε συνέχεια το δάχτυλο στους εργαζόμενους, τους μισθωτούς και τους δημόσιους υπάλληλους, γιατί θα μας κουνήσουν κι εκείνοι τα πέντε δάχτυλα, ξέρετε πως, κάποια στιγμή.. Υπάρχει πλούτος σε αυτή τη χώρα που πρέπει να φορολογηθεί. Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ υψηλά εισοδήματα που πρέπει να συνεισφέρουν στο δημόσιο ταμείο. Και αυτό πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά”,

Να πέσουν οι τόνοι επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου με κυβερνητικούς κύκλους να τονίζουν ότι στόχος είναι να μειωθούν τα ελλείμματα των συγκοινωνιών, χωρίς να θιγεί ο δημόσιος χαρακτήρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: