Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Απεργιακό κονβόι σιδηροδρομικών...


Aπό το http://www.sidirodromikanea.blogspot.com/

Κονβόι ετοιμάζουν οι σιδηροδρομικοί της Βορείου Ελλάδος για την Αθήνα για να συμμετάσχουν στην πανσιδηροδρομική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης ημέρα κατά την οποία η ΠΟΣ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία.
Με πρωτοβουλία του Σωματείου των σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος έχει αποφασιστεί να διοργανωθεί κομβόι με λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν από την Θεσσαλονίκη στις 6 το πρωί από το Σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης.
Οι σιδηροδρομικοί της Βορείου Ελλάδος με την κάθοδο τους στην Αθήνα επιδιώκουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, δίνοντας το μήνυμα σε όλους ότι...
ο αγώνας τους θα είναι συνεχείς μέχρι την δικαίωση τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το διήμερο κινητοποιήσεων στην Θεσσαλονίκη οι σιδηροδρομικοί απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την αποφασιστικότητα τους ότι δεν είναι διατιθεμένη να αποδεχτούν ένα νόμο που γυρίζει ένα αιώνα πίσω τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς. Ο ΣΣΒΕ καλεί όλους τους σιδηροδρομικούς να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε αυτήν πορεία αγώνα για την υπεράσπιση των δικαίων αιτημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: