Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Βενεζουέλα: Συνετρίβη αεροσκάφος με 47 επιβάτες


.i-reportergr.

Τουλάχιστον 23 από τους 47 συνολικά επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της κρατικής αεροπορικής εταιρείας της Βενεζουέλας Conviasa το οποίο συνετρίβη σήμερα έχουν διασωθεί και μεταφέρονται σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο Πουέρτο Ορντάζ, στα νοτιοανατολικά της χώρας και συγκεκριμένα σε ιδιοκτησία της κρατικής χαλυβουργίας Σιδόρ.

"Το αεροσκάφος τύπου ATR-42 το οποίο συνδέει το Πουέρτο Ορντάζ με το τουριστικό νησί Μαργκαρίτα με 47 επιβαίνοντες συνετρίβη", δήλωσε ο υπουργός μέσω τηλεφώνου στην δημόσια τηλεόραση της Βενεζουέλας VTV, χωρίς να διευκρινίσει αν υπάρχουν θύματα.

"Αυτό συνέβη την στιγμή της απογείωσης του αεροσκάφους το οποίο συνετρίβη στα 6 μίλια από το Πουέρτο Ορντάζ. Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των νεκρών ή των τραυματιών", πρόσθεσε ο υπουργός.

Από τους 47 επιβαίνοντες, οι 43 είναι επιβάτες και οι τέσσερις μέλη του πληρώματος.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ : ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ L P G .
Η προώθηση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1010 MW με πρώτη ύλη υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
Πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG λόγω επικινδυνότητας. Αναφέρουμε ότι το 1984 στο Σαν Χουάν του Μεξικού η έκρηξη σε δεξαμενή LPG προκάλεσε περισσότερους από 600 νεκρούς, 5.400 τραυματίες και ζημίες που υπερέβαιναν τα 31 εκατ. Δολλάρια Και αν κάποιοι ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από τότε βελτιώθηκε αναφέρουμε ότι το 2009 σε έκρηξη βαγονιού τραίνου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκάλεσε 16 νεκρούς και περισσότερους από 30 τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε δεν λειτουργούν πουθενά στον κόσμο τέτοια εργοστάσια.Σύμφωνα με το υπάρχοντα σχεδιασμό το 70% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα διοχετεύεται μέσω καλωδίων στην Ιταλία. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

winner είπε...

nice blog~~^^