Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5nx3U50RpPS7j_uZiFhWlGvzy4U09aADqntzhj07ieJPxfDeCZmjZzR50wwRYblDCzsgzx7Da0QZrLcX8jqEey-SJwaq93gZTTfv_EyFSmSwjEre_9Nx18IflEvxO-X7zAKYdOEbGU9Q/s1600/FOTO+ZERBA.jpg

Καταρρέει το «σύστημα» Τσίρου-Τούντα στο Γαλάτσι

Επιχειρούν με στημένα γκάλοπ να κρατηθούν στις καρέκλες τους

Σε πανικό βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το σύστημα της διαπλοκής στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε σπασμωδικές κινήσεις, μήπως και καταφέρουν και διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Τα τελευταία 24ώρα, έφτασαν στο σημείο να διενεργούν δημοσκόπηση, η οποία εμφανίζει μόνο τους δύο υποψήφιους, δηλαδή τους κ.κ. Τσίρο και Τούντα να διεκδικούν το δήμο μας, προκειμένου να δημιουργήσουν τετελεσμένα.

Και ο πλέον αδαής γνωρίζει, ότι οι έρευνες κοινής γνώμης, γίνονται με συγκεκριμένα κριτήρια και πολύ συγκεκριμένους κανόνες που δεν αλλοιώνουν τη βούληση της λαϊκής θέλησης.

Οφείλουμε όμως να τους πούμε ότι καταλαβαίνουμε τον πανικό τους και οφείλουμε να τους ξεκαθαρίσουμε ότι με στημένα γκάλοπ, δεν πρόκειται να αλλάξουν το αποτέλεσμα της κάλπης της 7ης Νοεμβρίου.

Οι πολίτες του Γαλατσίου, ξέρουν ποιοι ευθύνονται για την κατάντια και την κατρακύλα της πόλης μας. Οι μάσκες έπεσαν το σύστημα που στήθηκε στην πόλη μας καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Εμείς στο «Πράσινο Γαλάτσι», κάνουμε πράξη αυτό που ο κόσμος μας ζήτησε από τν πρώτη στιγμή. Να συγκρουστούμε και να ανατρέψουμε αυτό το παρασιτικό σύστημα της ντροπής, που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για τις καρέκλες και τα κεκτημένα του.

Είναι άραγε τυχαίο, ότι αυτό το σύστημα της διαπλοκής έχει κρυφτεί στους γυάλινους πύργους του και προσπαθεί με μισόλογα και συκοφαντίες να κρατηθεί όρθιο.

Ξέρουμε ότι θα έρθουν και άλλα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Ξέρω ότι θα χτυπήσουν εμένα προσωπικά και συνεργάτες μου γιατί δε θελήσαμε να γίνουμε μέρος αυτής της άθλιας συναλλαγής.

Δεν πτοούμαστε όμως, γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος στο Γαλάτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει την ανατροπή και να τους γυρίσει μια για πάντα την πλάτη. Κούρασαν και κουράστηκαν.

Το Γαλάτσι έχει ανάγκη από νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Από ανθρώπους αυτοδημιούργητους και πετυχημένους που δεν έχουν τις εξαρτήσεις του χθες.

Εμείς ένα θα τους πούμε για να τελειώνουμε μια και καλή με τα κατεστημένα του χθες. ΑΝΤΙΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΟ, ΑΝΤΙΟ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΝΤΑ



Έλενα Ζέρβα

Υποψήφια Δήμαρχος Γαλατσίου

Πρωτοβουλία Πολιτών ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: