Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ

http://www.arsenis-georgios.gr/html/images/bv01546.png
http://www.arsenis-georgios.gr/html/images/bv01524.pngΟ Γιώργος Αρσένης εξελέγη για πρωτη φορα το 1998 με τον Δημητρη Μπέη. Απο τότε εκλέγεται ανελλιπώς, κατατάσσοντας την παρουσία του στις σταθερές αξίες του Δήμου Αθηναίων.

Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Μάρτιο του 2010, γνωστοποίησε την απόφαση του να διαθέσει την αποζημίωση, απο την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, υπερ του Ταμειου Κοινωνικης Αλληλεγγυης.

H πολιτική του καριέρα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. Ακολουθώντας πιστά τα βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, πίστεψε στο όραμα και ενστερνίστηκε τις ιδέες του.

'Αλλωστε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου, δέχθηκε να φυλάξει την ιστορική επιγραφή απο την ομιλία του Γέρου της Δημοκρατίας, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου της οδου Κ. Σερβίας στην διασταύρωση με την πλατεία Συνταγματος .

Η πίστη του στον άνθρωπο και η αγάπη για προσφορα, τον οδηγησαν στην Τοπικη Αυτοδιοικηση. Εκει βρηκε πεδιο πρόσφορο και χωρο ικανό να καλυψει τις δημιουργικες του δραστηριοτητες. Ξεκινησε με τον Δημητρη Μπεη, του οποιου τις θεσεις και τις αρχες υπηρετησε πιστα. Συνεχισε στο πλευρο του Χρηστου Παπουτσή και του Κωστα Σκανδαλιδη αφηνοντας την προσωπικη του σφραγιδα σε ζητηματα πρωτης γραμμης για τους πολιτες της Αθηνας.

Απο τον Οργανισμο Νεολαιας και Αθλησης, στην Δημοτική Επιτροπή Μικροπωλητών, και απο την Ομαδα του Διεθνους Προγραμματος "Υγιεις Πολεις του Κοσμου" στην θεση του Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Αστέγων.

Ονειρο του να κατασκευαστουν 7 κεντρα Αστεγων στα αντίστοιχα διαμερίσματα στελεχωμενα με το καταλληλο προσωπικο, οπου οι συνανθρωποι μας θα μπορουν εκτος απο στεγη και τροφη, να ακολουθουν προγραμματα επανενταξης.

Η παρέμβασή του για την Δημοτική Αγορά, με την καταθεση ολοκληρωμένης μελέτης σε συνεργασία με τον Δημόκριτο, αλλα και η παρεμβαση για την Διπλη Αναπλαση Βοτανικος - Λ. Αλεξανδρας καταγράφηκαν μεταξυ των πλέον σημαντικων κινησεων δημοτικων συμβουλων.

Ο Γιωργος Αρσενης συνεχίζει την προσπάθεια και διευρύνει το πεδίο δράσης του. Γιατι οι κάτοικοι της Aττικής αξίζουν ένα περιβάλλον ασφαλές , φιλόξενο, και πάνω από όλα ανθρώπινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: