Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ"...


Τη ρητή βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, περιλαμβανομένης της εξυγίανσης των ΔΕΚΟ, που συνιστούν πλέον μονόδρομο λόγω και των πιέσεων της τρόικας, καθιστά σαφή μέσω συνέντευξης προς την «Καθημερινή της Κυριακής» ο...
πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου τονίζει συγκεκριμένα πως «είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε» καθώς η «κοινωνία στηρίζει την προσπάθεια», ενώ ειδικά για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ σημειώνει πως το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί «γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται βέβαιος ότι η τέταρτη δόση του δανείου από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ δεν κινδυνεύει και απευθύνει πρόσκληση συναίνεσης προς τα άλλα κόμματα σε θέματα όπως η μεταρρύθμιση στην παιδεία, οι αποκρατικοποιήσεις και οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ. «Εκ μέρους μου η πόρτα είναι και θα είναι πάντα ανοικτή», αναφέρει χαρακτηριστικά, παρότι αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι δεν θα υπαναχωρήσει από τη σύσταση Εξεταστικής για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: