Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ Η ΠΑΣΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ...


Έπειτα από το ΠΑΜΕ, ήρθαν και οι αποχωρήσεις της ΔΑΚΕ και της Αυτόνομης Παρέμβασης από το προεδρείο της ΓΣΕΕ να σημαδέψουν τη σημερινή συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας που είχε ως θέμα συζήτησης τα μεγάλα και...
σοβαρά προβλήματα που πλήττουν τους εργαζόμενους και να αποφασιστεί η περαιτέρω δράση της Συνομοσπονδίας. Για φυγομαχία τους κατηγόρησε ο Γ. Παναγόπουλος, λέγοντας ότι η οριζόντια και καθολική εφαρμογή των επιχειρησιακών συμβάσεων θα αποτελέσει καταστροφική εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεσμεύτηκε ότι αν αυτό συμβεί, "δεν θα βρεθεί και θα το ζητήσουμε από όλους τους συνδικαλιστές ούτε ένας να δεχθεί να υπογράψει τέτοιες συμβάσεις. Ας πάνε να κάνουν οι κύριοι της Τρόικας συμβάσεις με τον εαυτό τους ή την κυβέρνηση".

Η συνεδρίαση έχει ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί στο ξενοδοχείο ACROPOL (Πειραιώς 1 Ομόνοια) ενώ λίγο μετά την έναρξή της, τόσο ο γενικός γραμματέας της συνομοσπονδίας, ο οποίος εκπροσωπεί τη ΔΑΚΕ, κ.Β. Μπουζούλας όσο και ο αναπληρωτής πρόεδρος που εκπροσωπεί την Αυτόνομη Παρέμβαση, ο κ. Γ. Γαβρίλης ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από το προεδρείο της ΓΣΕΕ .

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι προέβησαν στην κίνηση αυτή, προκειμένου να εκφράσουν έμπρακτα τη διαφωνία τους με τη διαχείριση και τις επιλογές του προέδρου Ι. Παναγόπουλου. Ωστόσο όπως διευκρίνισαν δεν προτίθενται να αποχωρήσουν από τα υπόλοιπα όργανα της Συνομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: