Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δήλωση του βουλευτή Χρήστου Μαγκούφη για το χθεσινοβρα​δινό επεισόδιο στα διόδια


Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Μαγκούφη για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στα διόδια της Αγίας Τριάδας. Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε στην κάμερα του trikalaola.gr ο κ. Μαγκούφης.
Νωρίτερα μιλήσαμε με το νομικό σύμβουλο του κ. Μαγκούφη κ. Ασήμη Κουρσόπουλο, ο οποίος μας ανέφερε τα εξής
Ο οδηγός του κ. Μαγκούφη την ώρα που πήγε να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων, παρενέβη μία κύρια από το κίνημα «Δεν Πληρώνω», άγνωστη προς τον κ. Μαγκούφη, ανάμεσα στον οδηγό και στον ταμία των διοδίων για να τον εμποδίσει να μην πληρώσει. Ο κ. Μαγκούφης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και απλά κατέβασε το χέρι της κυρίας και ήθελε ο ίδιος να πληρώσει, με το σκεπτικό πως δε νοείται ένας εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, περνώντας τα διόδια να μην πληρώσει και να παρανομήσει, λέγοντας στην κυρία «Δεν θα με υποχρεώσεις σε παρεμβατική συμπεριφορά».

Μεταξύ του κ. Μαγκούφη και της κυρίας δεν υπήρξε καμία άλλη απολύτως σωματική επαφή και αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιεύματα δεν ευσταθούν. Ο κ. Μαγκούφης ζήτησε από την εταιρία των διοδίων να του αποδοθεί όλο το βίντεο και όχι μόνο το κομμάτι το οποίο παίζει τώρα στο You Tube. Επίσης, η πλευρά Μαγκούφη θα ζητήσει από ιδιώτη γιατρό πραγματογνώμονα, αν υπάρχει τραυματισμός της κυρίας που προκλήθηκε από το επεισόδιο μεταξύ του κ. Μαγκούφη και της κυρίας.

Ακόμη, θα ζητηθεί πότε έγινε η τηλεφωνική κλήση στο ΕΚΑΒ, που σημειωτέο έγινε μετά από 45 λεπτά περίπου και η κυρία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: