Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ανταλλαγή πυροβολισμών «μπροστά» στα μάτια του Καρατζαφέρη


newpost.gr
Ανταλλαγή πυροβολισμών «μπροστά» στα μάτια του Καρατζαφέρη
Άγρια καταδίωξη ληστών με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανά όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

Όλα ξεκίνησαν ότνα ένοπλοι ληστές πήγαν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Αταλάντη και πήραν τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία, περίπου 8.000 ευρώ, καθώς και ένα φορητό χρηματοκιβώτιο, το οποίο αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν περιείχε χρήματα.

Αμέσως ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα από παράπλευρους δρόμους. Λίγο αργότερα στην περιοχή της Τραγάνας εγκατέλειψαν ένα καλάσνικοφ, το άδειο χρηματοκιβώτιο και μια κουκούλα.

Στην προσπάθεια τους να βγουν και πάλι στην εθνική οδό προς Αθήνα, βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού Προσκυνά, όπου εκείνη την ώρα συνομιλούσε με κατοίκους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρη.

Εκεί, οι ληστές, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν πίσω από ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς και, προκειμένου να επιταχύνει ο οδηγός του για να τους ανοίξει το δρόμο, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι ληστές διέφυγαν και λίγο αργότερα αντάλλαξαν πυροβολισμούς και με αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν. Οι ληστές διέφυγαν με κατεύθυνση την Αθήνα και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή της Θήβας, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Οι αστυνομικοί του Γ. Καρατζαφέρη βρίσκονταν πολύ κοντά στο περιστατικό και προς στιγμήν δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι πυροβολισμοί είχαν αυτούς στόχο. Ωστόσο, η αστυνομική φρουρά του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ δεν είχε καμία εμπλοκή στην ανταλλαγή πυρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί ενώ η καταδίωξη συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: