Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απουσία του Μ.Χρυσοχοΐδη η "οδός Βασιλάκη"...



Ένα υπόστεγο δεν ήταν αρκετό, τελικά, για να "χωρέσει" τους "επίσημους" που, τελικά στριμώχτηκαν, δίνοντας όμως το "παρών", το πρωί, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, για τη σημερινή τελετή ονοματοδοσίας σε οδό, στη μνήμη του... αδικοχαμένου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., Γιώργου Βασιλάκη.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου καθώς και πλήθος αιρετών του Ηρακλείου, μία απουσία όμως προκάλεσε ψιθύρους. Δεν είναι άλλη από αυτή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπασπιστής του οποίου ήταν ο 52χρονος Γ. Βασιλάκης.

"Έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη", ήταν το σχόλιο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, για τον χαμό του υπασπιστή του, πριν περίπου ένα χρόνο. Σήμερα, όμως, η απουσία του ήταν ηχηρή, λαμβάνοντας υπόψη, μάλιστα, αφενός ότι οι δύο άνδρες συνεργάζονταν στενά επί χρόνια κι αφετέρου, ότι ο αξιωματικός "θυσιάστηκε", ανοίγοντας δέμα - βόμβα, που στόχο είχε ... τον υπουργό!

Η τελετή ονοματοδοσίας, πάντως, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία πλήθους αστυνομικών, που βρέθηκαν στην περιοχή του Εσταυρωμένου για να αποδώσουν τιμή στον εκλιπόντα συνάδελφό τους.
cretalive


Δεν υπάρχουν σχόλια: