Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μπαράζ κυβερνητικών συσκέψεων στο Μαξίμου









Μπαράζ κυβερνητικών συσκέψεων στο Μαξίμου
Πυρετός στην κυβέρνηση με όλα τα μέτωπα να μένουν ανοικτά, με τις μεταρρυθμίσεις να έχουν μείνει πίσω και την κοινωνική ένταση ολοένα να αυξάνεται.


Ευρεία υπουργική σύσκεψη έχει συγκαλέσει για το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή όπου, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί και η πορεία του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, εν όψει της επίσκεψης της της τρόικας στην Αθήνα. Νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει μία πρώτη συνεργασία το πρωί ενόψει ΔΕΘ και της εθνικής συνδιάσκεψης για την 3η Σεπτεμβίου.

Η οικονομία βρέθηκε στο επίκεντρο συνεργασίας που είχε την Τετάρτη το απόγευμα ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου. O κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις στην οικονομία μετά τις ανακοινώσεις των Μέρκελ - Σαρκοζί για την οικονομική διακυβέρνηση.

Σήμερα εκτός από τα θέματα της οικονομίας πέφτει στο τραπέζι και το σχέδιο του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου για τις αλλαγές στα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Μόσιαλος σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων με το Λάμπη Ταγματάρχη να οδηγείται στην έξοδο του Ραδιομεγάρου. Στο πλαίσιο των αλλαγών η ΕΡΤ3 ενσωματώνεται πλήρως στην κρατική τηλεόραση ενώ σχεδιάζεται μείωση του αριθμού των συμβασιούχων αλλά και μεγάλο σχέδιο εθελουσίας εξόδου.
Οι επίσημες ανακοινώσεις ωστόσο για τις αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση θα γίνουν γνωστές αύριο Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: