Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση- «βόμβα» του Βαρβιτσιώτη για συνεργασία ΝΔ με ΛΑΟΣ και Ντόρα









Δήλωση- «βόμβα» του Βαρβιτσιώτη για συνεργασία ΝΔ με ΛΑΟΣ και Ντόρα

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τις οποίες ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει πρωτοβουλίες ενότητας της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση - «βόμβα» στο «Έθνος της Κυριακής» ο κ. Βαρβιτσιώτης αφού σημειώνει ότι «ουδείς μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα το αποτέλεσμα», τονίζει: «Θα πρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ να αναπτύξει τώρα δίαυλο επικοινωνίας με το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, δίνοντας -φυσικά- προτεραιότητα στα κόμματα της κεντροδεξιάς, δηλαδή στο ΛΑΟΣ του κ. Γ. Καρατζαφέρη και τη Δημοκρατική Συμμαχία της κυρίας Ντ. Μπακογιάννη. Πρέπει να μιλήσουμε με «ανοιχτά χαρτιά» με όλους για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Χωρίς τακτικισμούς και θολά μηνύματα, αλλά με στόχο τη διαμόρφωση μιας minimum συναίνεσης στα πλαίσια μιας εθνικής στρατηγικής», υπογραμμίζει.

Μάλιστα ο κ। Βαρβιτσιώτης επισημαίνει ακόμα ότι «χρόνος πλέον δεν υπάρχει και ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποδείξει με τις πρωτοβουλίες του ότι υπάρχει και άλλος δρόμος».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: