Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Στη Βουλή την Τρίτη ο πρωθυπουργός για τη συμφωνία των Βρυξελλών

Αναμένεται σύγκρουση «κορυφής»

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημερώνει το απόγευμα της Δευτέρας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημερώνει το απόγευμα της Δευτέρας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Η πρώτη σύγκρουση «κορυφής» για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών αναμένεται την Τρίτη, οπότε και ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει από το βήμα της Βουλής για τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων στην Ευρωζώνη και τη συμφωνία για το «κούρεμα» 50% στα ελληνικά ομόλογα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα απευθυνθούν μετά την ενημέρωση στην Ολομέλεια, όπως αναφέρει σε επιστολή του ο πρόεδρος του Σώματος.

Θα προηγηθεί στις 17:00 απόγευμα της Δευτέρας ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή με θέμα τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν και στη Βουλή για την ολοκλήρωση και την εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, τον «οδικό χάρτη» δηλαδή μέχρι την υλοποίηση της συμφωνίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: