Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αναβλήθηκε για τις 27 Δεκεμβρίου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Λόγω των συνεδριάσεων του Υπουργικού


Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου εκτιμάται πως θα σηματοδοτήσει την έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ
Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου εκτιμάται πως θα σηματοδοτήσει την έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ


Αθήνα
Για τις 27 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, διευρυμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή υπουργών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος, η συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω των διαδοχικών συνεδριάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου το επόμενο διήμερο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη των διαδικασιών για την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ.

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι κατά την προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση θα ξεκινήσει «μεγάλη εσωκομματική, δημοκρατική συζήτηση».

Τόνισε, δε, ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν συντεταγμένα και προσεκτικά, με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ να παίζει πρωτεύοντα ρόλο και όχι οι προσωπικές ατζέντες.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι οι διαδικασίες θα πρέπει να προχωρήσουν με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ και στις δημοκρατικές πρακτικές που θεσμοθετήθηκαν, όπως η εκλογή από τη βάση, κάτι που χαρακτήρισε «αυτονόητο και δεδομένο».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: