Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Καμμένος προς Ν. Παπανδρέου: Ρε κ@λοπαίδ#^ οι Έλληνες κλαίνε και εσύ μιλάς;








Καμμένος προς Ν. Παπανδρέου: Ρε κ@λοπαίδ#^ οι Έλληνες κλαίνε και εσύ μιλάς;
Η άγρια κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου κρατεί καλά και... διαδικτυακά.

Μετά την επιστολή του Ν. Παπανδρέου σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου εξέφραζε την άποψη ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν πρέπει να παραιτηθεί από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ξέσπαθωνε εναντίον του. Συγκεκριμένα αφού τοναποκάλεσε «κ@@λόπαιδο» και «ψυχοπαθή» έκανε λόγο και για ποντάρισμα της οικογένειας Παπανδρέου στην πτώχευση της Ελλάδας.


Διαβάστε τι έγραψε ο βουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
«Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή, σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν, πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στην Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?
Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Άμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000$ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δ/ντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.
Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν. Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Με εταιρείες στην Ελβετία. Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.
ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?»
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: