Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το Σάββατο παραιτείται ο Βενιζέλος για να διεκδικήσει την προεδρία- Άρχισε η συλλογή υπογραφών

Το Σάββατο παραιτείται ο Βενιζέλος για να διεκδικήσει την προεδρία- Άρχισε η συλλογή υπογραφών
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χρήστου Παπουτσή για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως επιταχύνει τις διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα. Έτσι, την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να εκφράσουν με επιστολή τους βουλευτές και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Το κείμενο που κυκλοφορεί από το μεσημέρι της Τρίτης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η κοινωνία θέλει ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο, αξιόπιστο, συλλογικό, δημοκρατικό, πατριωτικό, κοινωνικά ευαίσθητο, λαϊκό -αλλά όχι λαϊκίστικο και δημαγωγικό- ένα κίνημα υπεύθυνο και πολιτικά αποτελεσματικό. Πιστεύουμε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκπληρώνει τις προϋποθέσεις για την είσοδο του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή».

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος θεωρείται αμφίβολο εώς και απίθανο να παραιτηθεί σήμερα καθώς οι διαδικασίες ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιθανότερη ημερομηνία παραίτησης του υπουργού Οικονομικών είναι το Σάββατο 3 Μαρτίου।
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: