Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αν ψηφίσουν, θα γυρίσουν...

Η Ιπποκράτους θα μετρήσει το πόσοι και το ποιοι θα πάνε στις κάλπες



Στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν ανησυχούν μόνο για το πόσοι θα πάνε στις κάλπες την Κυριακή. Περιμένουν να δουν και το ποιοι. Τους ενδιαφέρει αν θα πάνε νέοι άνθρωποι, τους ενδιαφέρει και αν θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη που έχουν διαφοροποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι πάνε στις κάλπες θα επιστρέψουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί θα αποδείξουν έτσι ότι θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Φλωρίδης, Μιλένα Αποστολάκη, Έκτωρας Νασιώκας, Χρίστος Βερελής, Γιώργος Λιάνης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βάσω Παπανδρέου κα.

Οι επιτελείς θέλουν. Το ερώτημα είναι "έχουν κάνει κάτι;". Και τίθεται καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τηλεφωνήματα προς τα προαναφερθέντα στελέχη. Τηλεφωνήματα που θα πρέπει να κάνει ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος, αν θέλει να έχει τύχη το μήνυμα που στέλνει για την επιστροφή τους. Αλλιώς ο καθένας θα πάρει τις πιθανότητές του. Άλλοι εντός κι άλλοι εκτός ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συνεχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις μέχρι την Κυριακή, ώστε να πείσει όσο γίνεται περισσότερους να συμμετάσχουν। Σε ότι αφορά στον κίνδυνο προβοκάτσιας από την Ιπποκράτους επισημαίνουν πως η καλύτερη περιφρούρηση είναι η συμμετοχή.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: