Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος αδειάζει το “Λεφτά Υπάρχουν” και το “Μνημόνιο 1″

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο MEGA και τους Όλγα Τρέμη και Παύλο Τσίμα.

Προσέξτε ειδικά όσα λέει σχετικά με το Μνημόνιο 1.


venizel11_20120418_20_id416400 από rryan0007Εγώ ήμουν απλά Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Εγώ ήμουν εναντίον της προσφυγής στο ΔΝΤ. Το Μνημόνιο Νο. 1 ήταν ελλιπές.”

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ από ΤΑ ΝΕΑ στις 3 Μαΐου 2010, εδώ:

Προσέξτε τι γράφει:

‘”Οπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, που για πρώτη φορά κλήθηκε σε κυβερνητική σύσκεψη για την οικονομία την περασμένη εβδομάδα, είχε ως αντικείμενο στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων τη νομική επεξεργασία της συμφωνίας, την κατάρτιση των νομοσχεδίων που περιελάμβαναν τη συμφωνία, αλλά και τα αναγκαία Προεδρικά Διατάγματα. Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος μετείχε στην ολοήμερη κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του υπουργείου Οικονομίας στην οδό Μεσογείων επεξεργάστηκε κάθε πτυχή της συμφωνίας και είχε ως αρμοδιότητα να στέλνει πίσω προς επαναδιαπραγμάτευση με τους εμπειρογνώμονες της «τρόικας» ό,τι κατά την άποψή του προσέκρουε στο Σύνταγμα.”

Δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αυτός που επεξεργάστηκε και συνέταξε το Νόμο και τα Προεδρικά Διατάγματα και του Μνημονίου 1.

Δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν συνέταξε μόνο τους Νόμους για το Μνημόνιο 2 και το PSI, αλλά και για ολόκληρο το Μνημόνιο 1। Στο βίντεο που είδατε παραπάνω αρνείται κάθε σχέση του με το Μνημόνιο 1, δηλώνει ότι ήταν ελλιπές και ότι αυτός ήταν τότε απλά Υπουργός Εθνικής Άμυνας….

http://papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια: