Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σκληρή σύγκρουση ΝΔ - Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δηλώσεις Μιχελάκη - Καμμένου



 
 
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή σημερινές του δηλώσεις ότι  “με βάση τη νέα δανειακή σύμβαση οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που έχουν ελληνική σημαία”. 

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει: «Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας.  Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας.  Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας».    

Εξίσου σκληρή ήταν και η απάντηση του κ. Πάνου Καμμένου: "Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι πιο προσεκτικός .Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο.

Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων. Την υπόθεση “Πατσίφικο” την ανέφερε πρώτος ο Π. Παυλόπουλος. 

Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου κόμματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: