Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Περιοδείες Μαρίας Κυριακοπούλου και επαφές με τους Αγρότες

Σε εγκατάλειψη η ύπαιθρος και ο αγροτικός πληθυσμός της Αχαΐας
Περιοδεία στις δημοτικές ενότητες Σταυροδρομίου, Αγίας Βαρβάρας, Κάλφα, Σκούρα και Ξηροχωρίου, πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, η Βουλευτής Αχαΐας της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Μαρία Κυριακοπούλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.
Η Μαρία Κυριακοπούλου συναντήθηκε με αγρότες και συζήτησε μαζί τους για τα μεγάλα προβλήματα της υπαίθρου και την εγκατάλειψη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.
Στο Ξηροχώρι συζήτησε με νέους οι οποίοι βιώνουν το πρόβλημα της ανεργίας και άκουσε τους προβληματισμούς και την αγωνία τους για το αβέβαιο μέλλον.
Τους εξήγησε τι προβλέπει το πρόγραμμα της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης που στοχεύει στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, με έμφαση στην τυποποίηση και την εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων όπως το λάδι και το κρασί.
Την Πέμπτη 26/4/2012 η Μαρία Κυριακοπούλου επισκέφθηκε καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα, ενώ το απόγευμα περιόδευσε στην Αιγείρα, την Ακράτα και το Διακοφτό και στις 20.30 συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών της «Κοινωνικής Συμφωνίας» που έγινε στο Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: