Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ανάπτυξη μόνο με απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, επαναλαμβάνει ο Αντ.Σαμαράς

Περιοδεία στο Βόλο


Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Βόλος
Στο Βόλο περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ το βράδυ θα παρουσιάσει από τη Λάρισα το πρόγραμμα της ΝΔ για τους αγρότες. Από το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι η ανάπτυξη θα έρθει μόνο αν απενοχοποιηθεί η επιχειρηματικότητα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να απ ενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα, να είμαστε κοντά στον εργαζόμενο, χωρίς να κάνουμε ακρότητες, όπως ήταν οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, να μπορούμε να γνωρίζουμε το σθένος, τη δύναμη, την ψυχή του Έλληνα εργαζόμενου και να του δίνουμε την ευκαιρία πραγματικά να αποδώσει εδώ πέρα στον τόπο του.

» Γιατί διαφορετικά τα νέα τα παιδιά θα φύγουνε στο εξωτερικό. Και θα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.» τόνισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο, όπως και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

«Δεν παραμελούμε την 'Άμυνα, εμπιστευόμαστε, δεν προσβάλλουμε τους ανθρώπους που την υπηρετούν. 'Άλλωστε, πατριωτισμός σημαίνει πάνω από όλα αξιοπρέπεια» υπογράμμισε.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στη Real News της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει ότι «ο τόπος χρειάζεται ισχυρή πολιτική σταθερότητα» και καλεί τους πολίτες να επιλέξουν μια ισχυρή κυβέρνηση που θα παίρνει τολμηρές αποφάσεις χωρίς καθυστερήσεις.

Προσθέτει ότι η χώρα χρειάζεται εκλεγμένο Πρωθυπουργό που να αντλεί τη δύναμή του από το λαό και όχι ακυβερνησία, ενώ κλείνει τα σενάρια συγκυβέρνησης καθώς κάτι τέτοιο θα
οδηγούσε σε στασιμότητα.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει πως μπορεί να γίνουν ουσιαστικές περικοπές από τη δημόσια σπατάλη και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως θα προχωρήσει σε νέες περικοπές. Επιμένει τέλος στη λύση της εφεδρείας και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη καθώς, όπως λέει, «το να ανακάμψει η οικονομία σήμερα είναι το ισχυρότερο μέσο καταπολέμησης των ελλειμμάτων».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: