Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο Παπακωνσταντίνου στην Πόπη, μας έκανε και… δακρύσαμε



Ο Παπακωνσταντίνου στην Πόπη, μας έκανε και… δακρύσαμε
Ούτε ο Βασιλάκης Καΐλας
Μόνιμο στασίδι στα τηλεοπτικά κανάλια έχει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε μια ύστατη προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων που οδήγησαν την χώρα στο αδιέξοδο.

Η σημερινή του όμως εμφάνιση στην Πόπη Τσαπανίδου ήταν ομολογουμένως συγκινητική.

Και τι δεν μας είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου... Ούτε για έναν καφέ με την γυναίκα του δεν μπορεί να πάει ο άνθρωπος. Άσε που όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον φωνάζουν προδότη. Και αδίκως φυσικά αφού όπως επισήμανε δεν υπέγραψε μόνος του το πρώτο Μνημόνιο αλλά παρέα με το υπόλοιπο υπουργικό.

Η επίκληση στο συναίσθημα είναι συνήθης επικοινωνιακή μέθοδος των πολιτικών σε προεκλογική περίοδο. Αλλά ο υπουργός Περιβάλλοντος το παράκανε... Δεν προλαβαίναμε τα χαρτομάντηλα.

Να μας συγχωρείτε, όμως, κύριε Παπακωνσταντίνου που θα σας χαλάσουμε το μελό αλλά από τότε που εσείς βάλατε την υπογραφή σας στο μνημόνιο, ούτε εμείς μπορούμε να πάμε για καφέ καθώς δεν περισσεύει ούτε ευρώ από τα χαράτσια που μας φεσώσατε.

Και όπως ο ίδιος διευκρινίσατε στο τέλος της συνέντευξης, ο λαός θα κρίνει σε λίγες εβδομάδες. Αναμένουμε λοιπόν, με πίστη στο αλάθητο λαϊκό ένστικτο…

Γ।Κ
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: