Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο κ. Ι. Ραγκούσης υπερασπίζεται τις μεταρρυθμιστικές του προσπάθειες...



Τη στιγμή που ο κ. Ευ. Βενιζέλος επιχειρεί να προβάλλει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα του, στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων, τα οποία δεν συντάχθηκαν με τη νέα ηγεσία του ΠαΣοΚ, επιδιώκουν να...
εστιάσουν την προσωπική προεκλογική τους στρατηγική στο θέμα των μεταρρυθμίσεων που εν πολλοίς σχεδιάστηκαν, αλλά δεν προχώρησαν κατά το διάστημα της προηγούμενης διετίας.

Ολα αυτά, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές και καθώς η μάχη για την επανεκλογή μαίνεται μεταξύ των περισσοτέρων στελεχών των κυβερνήσεων της προηγούμενης διετίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας κ. Ι. Ραγκούσης, έχει ήδη διοργανώσει μία δημόσια εκδήλωση, με στόχο να υπερασπιστεί τις δικές του μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και σχεδιασμούς που ενώ είχαν ετοιμαστεί, ειδικώς για τον εκλογικό νόμο, τα οικονομικά των κομμάτων και την αναμόρφωση του κράτους, δεν προχώρησαν κατά τη διάρκεια της διετούς διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Την προηγούμενη Δευτέρα ο κ. Ραγκούσης συμμετείχε σε συζήτηση για την μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος όπου μίλησαν επίσης ο κ. Ν. Αλιβιζάτος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και η κυρία Λίνα Παπαδοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη Πέμπτη εξάλλου, ο κ. Ραγκούσης θα είναι μεταξύ των ομιλητών σε συζήτηση με θέμα «Προβλήματα και αδυναμίες ως προς την πραγμάτωση των θεσμικών μεταρρυθμίσεων. Τί πρέπει και μπορεί να αλλάξει άμεσα». Στην ίδια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, θα είναι παρόντες ο κ. Αλιβιζάτος, ο κ. Ι. Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο κ. Γ. Σωτηρέλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών...

BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: