Τρίτη 1 Μαΐου 2012

«Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά οι Έλληνες θα πετύχουμε» είπε ο Ευ.Βενιζέλος

Συνάντηση με εργαζομένους στο Σκαραμαγκά


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος   (Φωτογραφία:  Icon )


Αθήνα
Την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες οι Έλληνες θα πετύχουν εξέφρασε στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπεία εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

«Το μήνυμα της σημερινής Πρωτομαγιάς θέλουμε να είναι συγκεκριμένο, υπεύθυνο, με προοπτική και ελπίδα. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε» είπε.

Ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι αυτός που υφίσταται τις πιο μεγάλες θυσίες και έχει την πιο μεγάλη ανασφάλεια είναι ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος-όπως είπε-πρέπει να προστατευτεί.

«Θέλει μεγάλη και συστηματική προσπάθεια για να προστατέψουμε την εθνική βιομηχανική υποδομή. Εν προκειμένω, την εθνική ναυπηγική υποδομή. Χρειάζεται συστηματική προσπάθεια για να φτάσουμε σε έναν ενιαίο ναυπηγικό φορέα» τόνισε.

Και πρόσθεσε ότι «το νέο Εθνικό Παραγωγικό Μοντέλο μπορούμε να το πετύχουμε, γιατί τώρα μπορούμε να ρίξουμε χρήμα στην αγορά. Η χώρα γίνεται ξανά αξιόπιστη. Οι τράπεζες λειτουργούν. Μπορούν να μας εμπιστευθούν επενδυτές και Έλληνες και ξένοι».

Υπογραμμίζοντας, επίσης, ότι γίνονται προσπάθειες να λυθεί το πρόβλημα των αμοιβών που οφείλονται στους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: