Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πλεύρης, Ανατολάκης, Κιλτίδης, Βελόπουλος και Μαρκάκης προσχωρούν στη ΝΔ



Πλεύρης, Ανατολάκης, Κιλτίδης, Βελόπουλος και Μαρκάκης προσχωρούν στη ΝΔ
Το κατώφλι της Συγγρού πέρασαν οι πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης και Γιώργος Ανατολάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ώστε να «επισφραγήσουν» την προσχώρησή τους στη ΝΔ.


Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι το «πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο διευρύνεται συνεχώς» και επεσήμανε πως ο κ. Πλεύρης και τον κ. Ανατολάκης «θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για να αλλάξουν τις πολιτικές του Μνημονίου για να μείνει η Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη».

Συνεπώς, οι «ζυμώσεις» των τελευταίων ημερών ευδοκίμησαν με τους δύο βουλευτές να έχουν κατοχυρώσει και επισήμως μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, αλλά και άλλους τρεις πρώην βουλευτές να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο τις επόμενες μέρες.

Αύριο αναμένεται να φτάσουν στην Συγγρού και οι κ.κ. Κυριάκος Βελόπουλος, Κώστας Κιλτίδης, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο βουλευτής Μαγνησίας Παύλος Μαρκάκης. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, επεσήμανε μεταξύ άλλων τη μαζική εκδήλωση πρόθεσης από πλευράς στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. να προσχωρήσουν στη ΝΔ.

Πάνος Ρασσιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: