Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σε ποιους δείχνει την πόρτα


Έχουν βγει τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσει η σφαγή. Οι σχέσεις Βενιζέλου με τους "κορυφαίους" έχουν διαρραγεί πλήρως και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real fm,  πρότεινε στους Χρυσοχοΐδη- Λοβέρδο να αναλάβουν  θέσεις Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων και αρνήθηκαν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real.gr  ο Ευ. Βενιζέλος προσανατολίζεται να ορίσει τον Κώστα Σκανδαλίδη πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον Πάρη Κουκουλόπουλο Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Εξελίξεις υπάρχουν και στο μέτωπο της Άννας  Διαμαντοπούλου, η οποία αποστασιοποιήθηκε από την Ιπποκράτους και δεν συμμετέχει πλέον σε καμιά διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ. Αιτία η τοποθέτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου ως υφυπουργού Παιδείας, καθώς ο κ. Παπαθεοδώρου υπήρξε ο μεγαλύτερος πολέμιος της μεταρρύθμισης για την Παιδεία, του νόμου δηλαδή που ψηφίστηκε με την μεγαλύτερη πλειοψηφία στην μεταπολιτευτική ιστορία της εκπαίδευσης.
Ο κ. Βενιζέλος θέλει να κλείσει όλα τα εσωκομματικά μέτωπα καθώς φέρεται να  αναζητά αφορμή για την διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση και του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Στο ίδιο πλαίσιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να κλείσει και τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που φαίνεται αυτή την περίοδο δύσκολο καθώς έχουν εκλεγεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real fm αρκετοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου στο κοινοβούλιο.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: