Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

"Η Ομογένεια είναι εδώ"



Μηνύματα συμπαράστασης στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας στέλνουν στελέχη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τονίζοντας ότι «η Ομογένεια είναι εδώ για τη σωτηρία της Ελλάδας».
Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, Ηλίας Τσεκερίδης και Πέτρος Γαλάτουλας, αντίστοιχα, τονίζουν ότι «οι ομογενείς περιμένουν από την κυβέρνηση της πατρίδας να εργαστεί με ενότητα, αποφασιστικότητα και τόλμη, ώστε να προχωρήσει σε ρίξεις με το παρελθόν, οδηγώντας την Ελλάδα σε μια καινούρια εποχή οικονομικής ανάκαμψης και δημιουργικότητας».
Ο συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Περιφέρειας ΗΠΑ, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, τόσο στη σχετική αναφορά του όσο και σε επιστολή του προς τον κ. Σαμαρά, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια, «μαζί με τις ευχές για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε στην πιο κρίσιμη καμπή της μεταπολιτευτικής ιστορίας της πατρίδας» προσθέτοντας: «Προσδοκία όλων των Ελλήνων του εξωτερικού, που αποτελεί και πρόκληση για τη νέα κυβέρνηση, είναι να επιδιωχθεί και να επιτευχθεί μία λύση ευνοϊκή για τα συμφέροντα του τόπου μας, που θα οδηγήσει σε ανάκαμψη, με ορατά αποτελέσματα και για το λαό της Ελλάδας. Η διασφάλιση των κρίσιμων εθνικών μας θεμάτων, είναι άλλη μία σοβαρή παράμετρος, στην οποία έχετε δώσει δείγματα γραφής, ότι αποδίδετε ιδιαίτερη σημασία».enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: