Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Νέα ηγετική ομάδα στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώνεται από τον Βενιζέλο

ΑΥΡΙΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ



Νέα ηγετική ομάδα στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώνεται από τον Βενιζέλο
Τη νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοινώνοντας τη νέα πολιτική γραμματεία του κόμματος και την οργανωτική γραμματεία του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου Στέλιος Αγγελούδης θα έχουν ηγετικό ρόλο.

Στην πολιτική γραμματεία αναμένεται να συμμετέχουν οι: Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Πέτρος Ευθυμίου από την παλιά «φρουρά» και οι Νίκος Ανδρουλάκης, Συμεών Κεδίκογλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άγγελος Τόλκας, Εύα Καϊλή, Γιάννης Μανιάτης από τη νέα «φουρνιά».

Στην οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου, εκτός του Πάρι Κουκουλόπουλου λέγεται ότι θα μετέχουν οι Βαγγέλης Αργύρης, Νίκος Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Γρηγόρης Φελώνης, Κώστας Ζώγας.

Η απόφαση είναι να μην συμπεριληφθεί κανείς εκ των κορυφαίων οι οποίοι αμφισβητούν την ακολουθούμενη πολιτική, καθώς έχει αποκλειστεί κάθε είδους διαπραγμάτευση.

«Όποιος θέλει να δηλώσει εθελοντής, το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από στρατιώτες" λένε χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Αν θέλουν μπορούν να μπουν στα όργανα και να παλέψουν τις απόψεις τους« προσθέτουν με νόημα.

Θέμης Δαγκλής  
 http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: