Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΛΕΕΙ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τα μέτρα



to-pasok-tha-psifisei-ta-metra 
Το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται στο να ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης καθώς τα στελέχη του Κινήματος συναίνεσαν στο ότι θα πρέπει ως κόμμα ευθύνης μεν να στηρίξει την κυβέρνηση, να επιδιώξει δε τις απαραίτητες βελτιώσεις.

«Το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει επίσημα αύριο τη θέση του, ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική» είναι η επίσημη θέση του Κινήματος που υποδηλώνει την θετική στάση που πρόκειται να κρατήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση των μέτρων. 

Το ΠΑΣΟΚ επίσης επιθυμεί να διαχωρίσει τη θέση του από τη στάση της ΔΗΜΑΡυποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του Κινήματος δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντως παραμένει σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, αλλά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα και να επέλθουν οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις μέχρι το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup της 12 Νοεμβρίου.

Οι βελτιώσεις που θα επιδιώξει από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζεται ότι δεν αφορούν μόνο στα εργασιακά, αλλά σε πολλά κρίσιμα και ευαίσθητα σημεία. 

Ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει αύριο την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ για τις επαφές του στις ΗΠΑ, κυρίως με το ΔΝΤ και το IIF. Αντικείμενο των επαφών αυτών είναι το μείζον ζήτημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους.

Όσον αφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να παραστούν σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Λοβέρδου. Το ΠΑΣΟΚ αποσαφήνισε επίσης με σχόλιό του ότι το άρθρο του κ. Γιάννη Δατσέρη στο Έθνοςαποτυπώνει προσωπικές του απόψεις στο πλαίσιο διαλόγου μεταξύ ενός βουλευτή κι ενός στελέχους του ΠΑΣΟΚ που τους συνδέει φιλία και μακρά, κοινή διαδρομή.http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: