Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το ραντεβού Σκανδαλίδη-Λοβέρδου

Το κρυφό ραντεβού μεταξύ του Κώστα Σκανδαλίδη και του Ανδρέα Λοβέρδου, πριν από 15 μέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, την επόμενη μέρα από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Σύμφωνα με τον Real Fm και την Κάτια Μακρή, οι δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου. Ωστόσο, η επίσημη εξήγηση από την πλευρά τους για τη συνάντηση, διαφέρει. Ο Κώστας Σκανδαλίδης αναφέρει ότι το ραντεβού έγινε για να του δώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου του.
Από την πλευρά του, ο κ. Λοβέρδος λέει ότι το ραντεβού έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπου κουβέντιασαν για τα δρώμενα στο κόμμα.
Ωστόσο, από την Ιπποκράτους τονίζουν ότι σ’ αυτό το ραντεβού επισφραγίστηκε η «μάχη» ηγεσίας των δυο ανδρών. Κύκλοι του κόμματος επισημαίνουν ότι οι δυο βουλευτές θέλουν να προλάβουν τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την πιθανή μετακίνηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στη θέση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Με αυτό το ραντεβού, λένε, προσπαθούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: