Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΑΣΥ: «Μας διαπομπεύουν»

Με κοινή ανακοίνωσή τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας καταγγέλλουν την δημοσιοποίηση σε ιστοσελίδα, φωτογραφιών στις οποίες φαίνονται πρόσωπα αστυνομικών.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Καταγγέλλουμε τη διαπόμπευση συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, στην οποία είχαν διατεθεί, με αναρτήσεις φωτογραφιών στο διαδίκτυο κατά σαφή παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, αλλά και με αιχμές και υπονοούμενα περί δήθεν παρακρατικής δράσης εκ μέρους τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική τους ασφάλεια και την αξιοπρέπειά τους.
Οι Ομοσπονδίες μας έχουν δώσει αγώνα για την προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών όλων των Ελλήνων πολιτών και αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί στην προκειμένη περίπτωση παραβιάζονται τα δικαιώματα αυτά στο πρόσωπο των συναδέλφων μας, από στελέχη κόμματος του Κοινοβουλίου που υπερασπίζεται σε όλους τους τόνους αυτές τις αρχές.
Καταδικάζουμ απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται αυτές, εκφράζοντας το εύλογο ενδιαφέρον μας για την δικαστική διερεύνηση του θέματος και δηλώνουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας. Περιμένουμε την επίσημη θέση – εξηγήσεις για την ευθεία αυτή προσβολή σε βάρος των συναδέλφων μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: