Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Επεισοδιακή διαμαρτυρία έξω από την ΤτΕ Μικροομολογιούχοι απέτρεψαν τη συνάντηση Βενιζέλου - Προβόπουλου


  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Μικροομολογιούχοι περικύκλωσαν το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και εμπόδισαν τη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ.Προβόπουλο.

Οι μικροομολογιούχοι διαμαρτύρονται για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων.

Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτίριο.
Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.
Αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.
Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η ελληνική αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία.
«Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι "αγανακτισμένοι" ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: