Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αυτοί μετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ



Κατόπιν πολλών συζητήσεων και πολλών διαπραγματεύσεων παρασκηνίου, δημοσιοποιήθηκε τελικά η λίστα με το ποιους περιλαμβάνει και ποιους όχι από βουλευτές η κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου αφού προκειμένου να μην ανοίξουν νέα εσωκομματικά μέτωπα, ανακοίνωσαν  όργανα και θεσμικές επιτροπές και όχι ονόματα.  Και γι' αυτό έγραψαν για τους βουλευτές ειδικά, ότι  θα συμμετέχουν αυτοί που εξελέγησαν στις εκλογές το 2009 και στις τελευταίες. Όχι όμως όλοι. 
Διαβάστε ποιοι μετέχουν και ποιοι όχι στην ΚΟΕΣ : 
Τη λίστα της ΚΟΕΣ που δόθηκε μέσω άτυπης ενημέρωσης και όχι επίσημης, την συνέταξε ως κείμενο μετά από συνεννόηση ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας που μαζί με τον Π. Κουκουλόπουλο εξάντλησαν  τις οδηγίες του κ. Βενιζέλου. Ποια στελέχη φωτογραφίζονται  ότι επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ και τους αφορά και ποια όχι.
Έτσι οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ παραμένουν ανοικτές για τον Κ. Σημίτη  ως πρώην πρωθυπουργό (αλλά δεν θα πάει απ' ότι λέγεται), τον  Α. Λοβέρδο, τονΜιχάλη Χρυσοχοϊδη, την Άννα Διαμαντοπούλου,   Μιχάλη Τιμοσίδη,Δημήτρη Ρέππα, Χρήστο Παπουτσή, Μ. Παπαϊάνου,  Κ. Γείτονα , Βάσω Παπανδρέου,  Θόδωρο ΠάγκαλοΠαύλο Γερουλάνο ακόμη και τον Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Δημήτρη Δρούτσα .
Όλοι που διετέλεσαν γραμματείς του Ε.Σ:  Μιχάλης Καρχιμάκης ,   Κ. Λαλιώτης, και ο Νίκος Αθανασάκης. Όχι όμως για αντικειμενικούς λόγους, οΆκης Τσοχατζόπουλος, Επιστρέφει βεβαίως ο συγγραφέας σχολίων Σωκράτης Ξυνίδης .
Ο κ.  Βενιζέλος δεν απευθύνεται , στους  Γιάννη Ραγκούση,  Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Λάμπρο ΜίχοΜαρία Τσαούση, Μίμη Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη που αποχώρησαν  από μόνοι τους από το ΠΑΣΟΚ, όπως και οι κύριοι Γιώργος Φλωρίδης  και Αλέκος Παπαδόπουλοςαλλά και όσοι διεγράφησαν από το κόμμα.
Επειδή όμως ειδικά στο θέμα των διαγραμμένων βουλευτών με λεπτομέρεια εξετάστηκε, βρήκαν τη χρυσή τομή: όσοι από τους βουλευτές έχουν διαγραφεί αλλά θέλουν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, τότε με την εγγραφή τους στην Τ.Ο αυτοδίκαια επιστρέφουν και συμμετέχουν στο συνέδριο, αν εκλεγούν σύνεδροι.
Αυτό γίνεται όπως καταλάβατε για τον Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα γραφτεί ξανά στο ΠΑΣΟΚ μετά από 39 χρόνια, στην τοπική οργάνωση που ανήκει, στην οργάνωση της Πλ. Κάνιγγος.


Πηγή: egiakoumis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: