Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές για ένα καλύτερο μέλλον Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακούει τα κάλαντα από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακούει τα κάλαντα από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Κάλαντα Χριστουγέννων άκουσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο Κάρολος Παπούλιας άκουσε τα κάλαντα αρχικά από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά. Ακολούθως, τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έψαλαν η χορωδία του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Μεσογείων και Λαυρεωτικής και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Η Ελπίδα».

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία άκουσαν κάλαντα από τους Βρακοφόρους της Κρήτης, οι οποίοι αφιέρωσαν και μία μαντινάδα. Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα από την Εύβοια που έψαλε ο σύλλογος «Το Αλωνάκι» από την Χαλκίδα.

Λίγο αργότερα ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες σε ένα περίπατο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο έψαλαν τα κάλαντα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μαρία Κόκκορη», το έργο των οποίων υποστηρίζει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ». Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε παραδοσιακά κάλαντα και μαντινάδες, χόρεψε κρητικούς χορούς με λύρες. Ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ» έψαλε κάλαντα του Πόντου με ποντιακή λύρα και νταούλι και χόρεψε τον πυρρίχιο χορό.

Ο κ. Καμμένος ευχήθηκε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων «σε όλη την Ελλάδα, την Κρήτη και τον Πόντο, που ήλθαν σήμερα να μας ευχηθούν, Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία και καλή λευτεριά και λέμε ότι υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα υπάρχει όσο υπάρχει λεβεντιά και όσο είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ελευθερία μας».

Οι Βρακοφόροι απο την Κρήτη έψαλαν τα κάλαντα και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, στον οποίο αφιέρωσαν μια μαντινάδα για την συμμετοχή του κόμματός του στην κυβέρνηση.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την κοινότητα Παρέμβαση.
Τα κάλαντα από τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων άκουσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, στην εκδήλωση για την εορτή των Χριστουγέννων, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: