Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Βουλευτές - 'καβάτζα'» Κόντρας συνέχεια στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά τις αποχωρήσεις


Ο Πάνος Καμμένος
Ο Πάνος Καμμένος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Συνεχίζεται η κόντρα του Πάνου Καμμένου με παραιτηθέντα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο πρώην γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος έκανε λόγο για μυστική σχέση του κ. Καμμένου με τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι οι αποχωρήσεις ήταν προσχεδιασμένες για να δημιουργηθεί ομάδα βουλευτών «καβάτζα» -όπως είπε- για να περνούν τα νομοσχέδια που δεν ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real ο κ. Μαρκόπουλος, που ανεξαρητοποιήθηκε, είπε: «Εδώ υπάρχει μία σχέση μεταξύ Καμμένου - Βουλγαράκη μυστική, μυστική ατζέντα κι αυτή, όπως μυστική ατζέντα και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και μυστική, αστεία ατζέντα και το δολάριο».

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας την Παρασκευή στον Σκάι, είπε αναφερόμενος στους βουλευτές που αποχώρησαν: «Αντί να σβήσουν τη φωτιά, έβαλαν πυρκαγιά». Υποστήριξε, επίσης, ότι «η αποχώρηση ήταν προσχεδιασμένη για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών 'καβάτζα', ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «ακόμα και σε χαντάκι να με βρουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Απαντώντας στο ερώτημα αν δέχεται απειλές, είπε «όλοι απειλούμαστε, όποιος δεν πάει με το σύστημα δέχεται απειλές... εγώ δεν μασάω από απειλές», σημειώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις αναφορές του.

Για το non paper, επανέλαβε ότι είναι ανύπαρκτο και διερωτήθηκε: «Ανοίξτε τα πρακτικά με τον Κ.Παπούλια. Υπάρχει πουθενά αναφορά;». Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κουράκου, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Βουλγαράκη όπου του ανέφερε πως «τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα εσείς το διαλύετε», ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «έπεσε από τα σύννεφα».

«Κανείς δεν είναι πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες» τόνισε ο κ. Καμμένος.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: