Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Γκερέκου: Είμαι στο ΠΑΣΟΚ...



"Σύμφωνα με αυτά που είχαμε στο τραπέζι, εμείς της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, φαινόταν ότι η συμμετοχή μας στο Δ.Ν.Τ. φάνταζε αναπόφευκτη...", δήλωσε η Ανεξάρτητη Βουλευτής Άντζελα Γκερέκου, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, αρνούμενη να σχολιάσει τις δηλώσεις Λοβέρδου και βάζοντας τέρμα στις όποιες φήμες την θέλουν να "φλερτάρει" με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, η κ. Γκερέκου, ερωτηθείσα για το αν θα έπρεπε ή όχι να μπούμε στο Δ.Ν.Τ και ποιός τελικά μας έβαλε, απάντησε: "Σύμφωνα με αυτά που είχαμε στο τραπέζι, εμείς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, φαινόταν ότι η συμμετοχή μας στο Δ.Ν.Τ. φάνταζε αναπόφευκτη. Αυτό όμως που μπορώ να πω, από την άλλη, είναι ότι οι όροι συμμετοχής, ναι, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί. Έγιναν λάθη, δυστυχώς, που τα πλήρωσε και ο ελληνικός λαός και φυσικά και το δικό μας το κόμμα. Λάθη όμως γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο και δυστυχώς μία Ευρώπη εντελώς αμήχανη, με λάθος συνταγή για την Ελλάδα.
Η κ. Γκερέκου έβαλε τέρμα στις όποιες φήμες την ήθελαν να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, προχωρώντας μάλιστα και λίγο παραπέρα, δηλώνοντας:
«Δεν είμαι κοντά σε κάποιο κόμμα, καμιά ομάδα ή πρωτοβουλία, είμαι στο ΠΑΣΟΚ και θέλω να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει την υπέρβασή του, περιμένω δηλαδή αυτό να συμβεί. Θα είμαι δίπλα, κοντά, μέσα σε αυτή την προσπάθεια, όπου το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει για την ουσιαστική του ανασύσταση, ανασυγκρότηση. Το συνέδριο μπορεί να είναι η αρχή για ένα ουσιαστικό forum, που μπορεί να δώσει την εκκίνηση ενός forum διαλόγου για την κεντροαριστερά γενικότερα. Αν αυτό το στοίχημα το χάσει το ΠΑΣΟΚ, πιστεύω ότι πια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον χώρο μας αυτό».

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: