Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, των μπισκότων, προσλαμβάνει και επεκτείνεται μέσα στην κρίση

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Η Ιωάννα Παπαδοπούλου σπάνια μιλάει και δίνει συνεντεύξεις Τύπου. Σήμερα όμως έσπασε αυτό το... ταμπού αφού είχε να ανακοινώσει κάτι πρωτότυπο για την Ελλάδα της κρίσης. Το άνοιγμα 55 νέων θέσεων εργασίας και την τοποθέτησή της στην αγορά προϊόντων συσκευασμένου ψωμιού.
Η εταιρεία ευελπιστεί να κατακτήσει μερίδιο αγοράς 30% μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια ενώ όπως αναφέρει, τα προϊόντα της θα διατίθενται σε ανταγωνιστική τιμή και μόνο στην εσωτερική αγορά.
Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία, από τα μέσα Απριλίου θα διαθέτει στην αγορά συσκευασμένο ψωμί με δύο διαφορετικές προτάσεις: Χωριάτικο ψωμί σε φέτες σε τρεις γεύσεις (σταρένιο με έξι δημητριακά, ολικής άλεσης με σίκαλη και πολύσπορο) και τετράγωνο ψωμί του τοστ σε τέσσερις γεύσεις (σίτου, ολικής άλεσης, πολύσπορο και με καλαμπόκι).
Για τις ανάγκες του νέου εγχειρήματος, η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη 55 επιπλέον ατόμων στο εργοστάσιο των Οινοφύτων, πλέον των 180 εργαζομένων που ήδη απασχολεί. Σε όλη την εταιρεία ο αριθμός των εργαζομένων ανέρχεται σε 1150 άτομα.
"Δεν έχουμε προβεί σε μειώσεις μισθών ούτε απολύσεις των εργαζομένων. Αντιθέτως προχωρήσαμε σε 30% αύξηση του προσωπικού προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες της νέα μονάδας παραγωγής" ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννα Παπαδοπούλου.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: