Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αντιτρομοκρατική:Μια γυναίκα πρόλαβε να διαφύγει

Αντιτρομοκρατική:Μια γυναίκα πρόλαβε να διαφύγει
Στην αιφνιδιαστική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη καφετέρια της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια γνωστή στην ΕΛ. ΑΣ γυναίκα κατάφερε να διαφύγει.
Δύο από τους τέσσερις προσαχθέντες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, συμφώνα με πληροφορίες είναι οι καταζητούμενοι που αναζητούσε και είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία τους η ΕΛΑΣ για τη συμμέτοχη τους στη διπλή ληστεία του περασμένου Φεβρουαρίου στο Βελβεντό της Κοζάνης,ενώ ερευνώνται τα κινητά τους τηλέφωνα. 
Οι αρχές είχαν εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τους δυο νεαρούς, 22 και 23χρονων, για τη ληστεία που είχε γίνει στο Φιλώτα Φλώρινας στις 28 Νοέμβριου του 2012,  ωστόσο όπως λένε αστυνομικές πηγές «η συμμετοχή τους στις ληστείες της Κοζάνης είναι δεμένη με στοιχεία».
Ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκεται και ένας 30αρης ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις όπλων. Ο συγκεκριμένος άνδρας είτε το 2009 είτε το 2010 είχε εντοπιστεί από ένστολη περιπολία να έχει στην κατοχή του όπλα και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Για τα υπόλοιπα τρία άτομα, δυο πιθανόν είναι αλλοδαποί, οι αρχές εξετάζουν τη τυχόν συμμετοχή τους σε ένοπλες ληστείες που τα χρήματα κατέληγαν «στα ταμεία» τρομοκρατικής οργάνωσης.
Τις τελευταίες εβδομάδες οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πραγματοποιούσαν ελέγχους σε σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου με την εντολή «Αν τους εντοπίσετε να τους συλλάβετε». Τελικά σήμερα νωρίς το μεσημέρι στη λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: