Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Τη Δευτέρα συνάντηση των τριών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


  (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )

Αθήνα
Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη, για να συζητήσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εν μέσω του τεταμένου κλίματος που έχει δημιουργηθεί για το θέμα, με τη Συγγρού να ρίχνει λάδι στη φωτιά μιλώντας για επάρκεια του υπάρχοντος νομικού πλαισίου, και την κριτική για την έκρηξη της ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα να αυξάνεται διεθνώς.

Μετά το ΠΑΣΟΚ, συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών για το θέμα, ζήτησε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε για το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου με τον Αντώνη Σαμαρά, την Πέμπτη.

«Ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και τη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των πολιτικών αρχηγών» αναφέρει η ανακοίνωση τη ΔΗΜΑΡ.

Από την στιγμή που το θέμα για το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο άρχισε να περιπλέκεται, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

Στη θέση αυτή το ΠΑΣΟΚ επέμεινε με επίσημη ανακοίνωση και σήμερα, Πέμπτη, μετά τη σύσκεψη των υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, που κατέληξε ότι «το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο είναι επαρκές στα θέματα αντιμετώπισης του ρατσισμού».

Το θέμα του αντιρατσιστικό νόμου, επέμεινε το ΠΑΣΟΚ, «έχει μεταφερθεί εκ των πραγμάτων στο επίπεδο των αρχηγών που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία».
«Κανείς δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τη Βουλή με αλαζονικές διαρροές» κατέληγε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: