Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Δέσμευση του Γιάννη Σγουρού Η Περιφέρεια Αττικής βάζει 20 εκατ. ευρώ για το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Μία ευχάριστη έκπληξη ήρθε για την ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης αναφορικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου της! Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής στον προϋπολογισμό της έχει «φυλάξει» 20 εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της «Ένωσης» με σκοπό τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ομάδας.

Και αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους φήμη, καθώς ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αποκάλυψε μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πως η δέσμευση της Νομαρχίας Αθηνών για χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ, υλοποιείται!

«Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα», είπε ο Γιάννης Σγουρός.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία της ΑΕΚ θα βρεθεί στο Δημαρχείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της ανέγερσης του γηπέδου στον ιστορικό χώρο όπου βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: