Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ



Χιλιάδες είναι οι οικογένειες και οι μικρές επιχειρήσεις που αδυνατούν πλέον να πληρώσουν ακόμη και τον λογαριασμό των εταιρειών ύδρευσης. Μόνο στην Αττική 18.000 νοικοκυριά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό. Σύμφωνα... 
με τον Αlpha, κάποιοι προσπαθούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, είτε δίνοντας όσα χρήματα μπορούν, για να μη γίνει διακοπή ύδρευσης, είτε κάνοντας διακανονισμό με την εταιρεία, προκειμένου να αποκληρώσουν τα χρέη τους σε συγκεκριμένες δόσεις. Καθημερινά δεκάδες καταναλωτές πάνε στην ΕΥΑΘ, προκειμένου να κάνουν διακανονισμό στους λογαριασμούς, που αδυνατούν να πληρώσουν.
Αλλά και στην ΕΥΔΑΠ σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο, από 10 διακανονισμούς την ημέρα που γινόταν, σήμερα οι αιτήσεις για διακανονισμό ξεπερνάνε τις 200 την ημέρα. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Το νερό είναι πανάκριβο υποστηρίζουν και οι λογαριασμοί είναι δύσκολο να πληρωθούν. Την ώρα πάντως που τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της και έδωσε εντολή στη νομική της υπηρεσία να εφαρμόζει σκληρά μέτρα, σε περιπτώσεις που οι καθυστερούμενες οφειλές ξεπερνούν τα 450 ευρώ.
http://fimotro.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3878.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: