Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Εξώδικο Intralot: Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΟΠΑΠ



Να υπογράψει άμεσα όσα έχουν συμφωνηθεί ζητεί από τον ΟΠΑΠ η Intralot σε εξώδικη δήλωση που απέστειλε στον Οργανισμό

Εξώδικη δήλωση προς τον ΟΠΑΠ απέστειλε η διοίκηση της Intralot, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για τις συμβάσεις που έχουν συμφωνηθεί για τον Τεχνολογικό Πάροχο για πέντε χρόνια, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν υπογραφεί.
Στο εξώδικο η διοίκηση της Intralot καλεί τον ΟΠΑΠ να την καλέσει άμεσα για να υπογράψει όσα έχουν συμφωνηθεί αλλά και να την ενημερώσει για τα εξώδικα που έχει αποστείλει η Emma Delta για το ίδιο θέμα.
Η Emma Delta, στην οποία συμμετέχουν το τσέχικο fund και ο Έλληνας επχιειρηματίας Γιώργος Μελισσανίδης, ουσιαστικά δεν αποδέχεται τη συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Intralot, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να δεσμευτεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τον συγκεκριμένο τεχνολογικό πάροχο, και απειλεί να αποσύρει την προσφορά της από τον διαγωνισμό εάν η σύμβαση εγκριθεί από τον Οργανισμό.
Η Intralot, του Σωκράτη Κόκκαλη, από την πλευρά της απαντάει ότι η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ έγινε πριν τον διαγωνισμό και τελούσε σε γνώση της Emma Delta, πριν αυτή υποβάλει την προσφορά της για το 33% του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: